Forum LotoXP
Home   >    Forum   >    Discutii   >    Loto 6/49 <<   <  Page 101 >   >>

stradait.ro
TheSithLord 18 Jan, 2011 12:42
id=720
Te obosesti degeaba,parerea mea.Or sa-ti raspunda ca jocul este al lor,conditiile lor,daca iti convine bine,daca nu,nu.

Atata timp cat regulile nu sunt facute de jucatori,parerea mea si a tuturor jucatorilor este fara valoare,inutila.Jocurile sunt monopolizate de stat prin LR,si indiferent ce le-ai propune pentru ei este egal cu 0.
Admin 18 Jan, 2011 16:30
id=721
QUOTE TheSithLord:
Te obosesti degeaba,parerea mea.Or sa-ti raspunda ca jocul este al lor,conditiile lor,daca iti convine bine,daca nu,nu.

Atata timp cat regulile nu sunt facute de jucatori,parerea mea si a tuturor jucatorilor este fara valoare,inutila.Jocurile sunt monopolizate de stat prin LR,si indiferent ce le-ai propune pentru ei este egal cu 0.

Eu sant mai optimist. Cred ca daca am fi mai multi si am pune presiune am reusi sa ne impunem in final.
snoopy86ro 18 Jan, 2011 17:25
id=722
QUOTE Admin:
QUOTE TheSithLord:

Eu sant mai optimist. Cred ca daca am fi mai multi si am pune presiune am reusi sa ne impunem in final.

eu subscriu, desi nu cred ca o sa tine cont cineva de parerea noastra
TheSithLord 18 Jan, 2011 20:42
id=723
Optimismul este bun,insa impotriva unui sistem n-ai sanse decat sa nu mai joace absolut nimeni.Nici la 6/49,nici la 5/40 nici la Joker ,la nimic.Si nici sa organizezi o loterie nu merge,trebuie sa platesti o licenta catre stat,care ma indoiesc de faptul ca ar fi ieftina - nu stiu cat va mai tine Bingo Metropolis,alternativa la LR,insa....
Admin 18 Jan, 2011 21:13
id=724
QUOTE TheSithLord:
Optimismul este bun,insa impotriva unui sistem n-ai sanse decat sa nu mai joace absolut nimeni.Nici la 6/49,nici la 5/40 nici la Joker ,la nimic.Si nici sa organizezi o loterie nu merge,trebuie sa platesti o licenta catre stat,care ma indoiesc de faptul ca ar fi ieftina - nu stiu cat va mai tine Bingo Metropolis,alternativa la LR,insa....

Ma surprinzi! Acum cateva sapt vroiai sa te duci la presa pt 2-3 coincidente gasite de tine, iar fata de cauza asta care ar avea infinit mai multe sanse de reusita esti f nepasator. Cred ca 99.99999% din oameni ar fi de acord cu ce zic eu, pt ca la cat 1 nu prea spera nimeni, dar la a 2-a parca mai ai o sansa , si daca tot nimeresti 5 nr sa nu iei doar 100 de mil cum s-a intamplat data trecuta. Daca vrei sa fii constructiv, suporta initiativele!
Admin 18 Jan, 2011 21:40
id=725
Am putea propune loteriei sa introduca inca un tip de formular pt jocul la 6/49 care sa fie utilizat de cei care adera la sistemul de premiere propus de noi. N-o sa fie nevoie de o extragere suplimentara, variantele castigatoare fiind cele extrase la 6/49 clasic. In felul asta oamenii o sa aleaga singuri sistemul de premiere. Ce ziceti?
<<   <  Page 101 >   >>

Flanco.ro

Loading