Forum LotoXP
Home   >    Forum   >    Discutii   >    Loto 6/49 <<   <  Page 102 >   >>

stradait.ro
adosoniu 18 Jan, 2011 22:46
id=726
QUOTE Admin:
Am putea propune loteriei sa introduca inca un tip de formular pt jocul la 6/49 care sa fie utilizat de cei care adera la sistemul de premiere propus de noi. N-o sa fie nevoie de o extragere suplimentara, variantele castigatoare fiind cele extrase la 6/49 clasic. In felul asta oamenii o sa aleaga singuri sistemul de premiere. Ce ziceti?

:). E ok sa faca cumva sa fie mai multi bani pentru categoriile 2 si 3. Asta ce zici tu eu nu cred ca merge.
Admin 18 Jan, 2011 22:50
id=727
QUOTE adosoniu:
:). E ok sa faca cumva sa fie mai multi bani pentru categoriile 2 si 3. Asta ce zici tu eu nu cred ca merge.

Cumva.. Vino si cu solutie, cu una care crezi tu ca va merge
adosoniu 18 Jan, 2011 23:22
id=728
QUOTE Admin:
QUOTE adosoniu:

Cumva.. Vino si cu solutie, cu una care crezi tu ca va merge

pai am facut o propunere.
Admin 18 Jan, 2011 23:39
id=729
QUOTE adosoniu:
pai am facut o propunere.

O propunere concreta ar fi desfiintarea categ 4 si redistribuirea banilor la cat 3 sau 2. Ce zici?
teoman 19 Jan, 2011 1:09
id=730
Ar fi bine plafonarea categoriei I între 5 şi 10 milioane după un număr de reporturi convenit dinainte, astfel încât să se încadreze, de cele mai multe ori, între aceste valori şi după ce depăşeşte acest număr de reporturi, fondul alocat categoriei I să fie redistribuit categoriilor II şi III în procentaje convenite dinainte.
Până acum sunt 22 de reporturi, începând de la reportul 12 şi până la reportul 17 se încadra între 5 şi 10 milioane, deci s-ar putea alege ca după 15 reporturi să nu mai fie alocat fond pentru categoria I şi întreaga sumă să revină categoriilor II şi III.
Admin 19 Jan, 2011 1:24
id=731
QUOTE teoman:
Ar fi bine plafonarea categoriei I între 5 şi 10 milioane după un număr de reporturi convenit dinainte, astfel încât să se încadreze, de cele mai multe ori, între aceste valori şi după ce depăşeşte acest număr de reporturi, fondul alocat categoriei I să fie redistribuit categoriilor II şi III în procentaje convenite dinainte.

Daca o sa distribui si la cat 3 ceea ce trece de limita stabilita o sa revina o suma mica fiecarui castigator pt ca sant multi.
Problema mea principala e castigul de la cat 2 care vreau sa fie de 1 miliard vechi/ castigator, indiferent de nr de castigatori. Ca sa se ajunga la suma asta tre luat de la cat 1, cu conditia ca la cat 1 castigul sa fie de minim 10 ori mai mare decat la cat2 pt ca e totusi cat 1, tre respectata :) . N-as limita cresterea castigului la cat 1 atata timp cat se poate garanta miliardul la cat 2.
<<   <  Page 102 >   >>

stradait.ro

Loading