Forum LotoXP
Home   >    Forum   >    Discutii   >    Loto 6/49 <<   <  Page 103 >   >>

evomag.ro%20
teoman 19 Jan, 2011 3:13
id=732
QUOTE Admin:
QUOTE teoman:
Ar fi bine plafonarea categoriei I între 5 şi 10 milioane după un număr de reporturi convenit dinainte, astfel încât să se încadreze, de cele mai multe ori, între aceste valori şi după ce depăşeşte acest număr de reporturi, fondul alocat categoriei I să fie redistribuit categoriilor II şi III în procentaje convenite dinainte.

Daca o sa distribui si la cat 3 ceea ce trece de limita stabilita o sa revina o suma mica fiecarui castigator pt ca sant multi.
Problema mea principala e castigul de la cat 2 care vreau sa fie de 1 miliard vechi/ castigator, indiferent de nr de castigatori. Ca sa se ajunga la suma asta tre luat de la cat 1, cu conditia ca la cat 1 castigul sa fie de minim 10 ori mai mare decat la cat2 pt ca e totusi cat 1, tre respectata :) . N-as limita cresterea castigului la cat 1 atata timp cat se poate garanta miliardul la cat 2.

Aşa ceva este imposibil. Analizează extragerea din 28.10.2010, unde au fost 5 câştigători la categoria a II-a, iar fondul total de câştiguri: 344.165,00 şi pe 16.01.2011 au fost 35 de câştigători la categoria a II-a, iar fondul total de câştiguri: 2.025.437,56 fără report. Tot fondul ar fi ajuns numai pentru 20 de câştigători de categoria a II-a.
TheSithLord 19 Jan, 2011 11:46
id=733
Pai ceea ce am gasit eu,merge "mana in mana" cu distribuirea castigurilor - ceea ce am gasit eu poate fi o dovada in ceea ce priveste "modul" de acordare a premiilor - si anume ca suma care este fondul total de castiguri este "distribuit" catre categorii in asa fel incat sa "ajunga" banii pentru toate cele 3 categorii "inferioare",si nu are cum sa dea mai multe castiguri la o categorie fara a "lua" de la celelalte,pentru simplu motiv ca nu sunt bani in acel fond anuntat de ei la acea extragere pentru a acoperi premiile.

Asa ca posibila strategie a LR este analizarea tuturor variantelor jucate,si gasirea unei variante care se potriveste "fondului de castiguri" pentru cele 3 categorii "inferioare",categoria 1 neintrand in calcul - asta daca se nimereste la cineva(unul doi sau mai multi) merge si pe asta,doar in caz ca nu exista alte"posibilitati"

Cum vine asta?Simplu.

Sa zicem ca ai fondul total de castiguri de 10 milioane,care se imparte astfel:

categoria 1 - 4 milioane

Categoriile 2 3 si 4 - 6 milioane.

Ei cauta combinatiile(variantele) a caror premii se incadreaza in acei 6 milioane,pentru ca ei nu mai pot lua bani de la categoria 1 ca sa dea la mai multi.Si nici din alta parte nu pot lua,ar fi o afacere nerentabila pentru ei asa cum am mai spus mai sus.

Daca exista variante "gasite pe potriva" a celor 3 categorii,in principal se alege una din ele.Atunci cand in variantele jucate de "prostime" nu lasa nicio posibilitate care exclude si categoria 1,atunci premiul cel mare se da,ei neavand de ales,pentru ca daca ar alege altceva ar bate la ochi,asta insemnand o modificare drastica a numarului castigatorilor la categoriilor "inferioare"/

De ce sunt asa "nepasator" in privinta ideii tale Admin - pai este simplu.Nu cred ca tu ai fi vreodata de acord ca sa vina cineva din afara sa-ti puna tie reguli in casa proprie.Sau tu ai avea o afacere si angajatii sau oricine sa vina sa-ti puna tie reguli si sa-ti spuna tie sa faci afacerea asa si asa.Eu sunt total de acord cu ce spui tu,insa nu este afacerea ta,nu detii niciun drept asupra acestui joc,prin urmare....nu ai nimic de spus,nici tu si niciunul dintre noi.Cei care au "hartia" fac regulile iar raspunsul lor - nu te obliga nimeni sa joci,daca o faci,o faci din propria alegere.

Poate ca "bat campii" cu aceasta teorie,insa e cea mai logica.Daca teoria este adevarata,aici e vorba de coruptie la nivel inalt,care ajunge la oameni foarte inalti in conducerea tarii si aici nu ai nicio sansa - toate grevele,protestele si scandalurile de un an incoace nu au dus la nimic.Fireste,singura sansa e daramarea sistemului ca-n 89 si s-o iei de la 0 cu toate.
Admin 19 Jan, 2011 12:17
id=734
Sith, aveai dreptate daca era vb de o loterie privata, dar din fericire inca avem o loterie nationala de stat care nu tre privita ca fiind afacerea cuiva. Singura afacere e ca ofera cateva mii de locuri de munca si ca incaseaza taxe pt buget din castiguri. Loteria nationala nu poate sa zica niciodata "nu-ti convine, du-te in alta parte", ci e obligata sa se muleze pe nevoile majoritatii jucatorilor, ca doar pt ei a fost creata. Eu cred ca tre sa se infiinteze neaparat o asociatie a jucatorilor care sa aiba un reprezentant in consiliul de administratie a loterie.
TheSithLord 19 Jan, 2011 12:30
id=735
QUOTE Admin:
Sith, aveai dreptate daca era vb de o loterie privata, dar din fericire inca avem o loterie nationala de stat care nu tre privita ca fiind afacerea cuiva. Singura afacere e ca ofera cateva mii de locuri de munca si ca incaseaza taxe pt buget din castiguri. Loteria nationala nu poate sa zica niciodata "nu-ti convine, du-te in alta parte", ci e obligata sa se muleze pe nevoile majoritatii jucatorilor, ca doar pt ei a fost creata. Eu cred ca tre sa se infiinteze neaparat o asociatie a jucatorilor care sa aiba un reprezentant in consiliul de administratie a loterie.

Sa nu devenim naivi Admin - orice este o afacere.Iar loteria nationala,fiindca e "de stat" este perfect acoperita si "legala".Suntem curiosi de disparitia primului Bingo,un joc privat.Concura foarte serios cu LR la vremea aceea,acum e Bingo Metropolis,sa vedem cat va mai tine si acest joc privat.

Gresesti.Loteria NU E OBLIGATA SA FACA NIMIC.Si singurii care pot obliga Loteria Romana sa faca ceva este...guvernul.Nicio asociatie nu poate obliga LR sa faca ceva.Asta este crudul adevar.Iar Loteria Romana este afacerea statului roman.Una din cele multe.

Se poate infiinta asociatia,si se poate face demersuri,insa nu stiu cat de departe se poate ajunge.Dar inca o data,nu trebuie sa devenim naivi.
TheSithLord 19 Jan, 2011 12:43
id=736
Ca sa-ti mai spun - Loteria Romana este o afacere de cel putin 5 milioane de euro saptamanal,20 de milioane de euro lunar si logic,cel putin un sfert de miliard de euro anual.Sunt niste bani acolo Admin.Aia este o sursa permanenta de bani pe termen lung si este logic,perfect logic sa fie o afacere controlata.Iar cea mai buna afacere ste sa pastrezi aparentele si oamenii tot acolo,la acelasi nivel,sa le dai cat sa ramana,in niciun caz sa evolueze.

Faci asociatia,si trimiti un om in acel consiliu de administratie.Crezi ca ei or sa accepte?Pe ce motiv?Si daca da,crezi ca ei or sa-i dea "omului nostru" acces peste tot,sa stie absolut orice misca acolo?Ridicol.Chiar daca o sa-l accepte,o sa aiba functia doar de fason,n-o sa le convina ca cineva sa-si bage nasul in treburile lor.Sau acel om,dupa o anumita vreme,va deveni "una cu ei".

Nu este nimic altceva decat o afacere,Admin.
Admin 19 Jan, 2011 12:46
id=737
QUOTE TheSithLord:
..insa nu stiu cat de departe se poate ajunge.

Si nu vrei sa afli?
Prefer sa fiu naiv si sa incerc sa fac ceva decat sa ma complac intr-o situatie care nu-mi place. Daca as fi avut o mie de oameni care sa ma sustina as fi intrat in dialog cu loteria.
<<   <  Page 103 >   >>

Flanco.ro

Loading