Forum LotoXP
Home   >    Forum   >    Discutii   >    Loto 6/49 <<   <  Page 104 >   >>

evomag.ro%20
TheSithLord 19 Jan, 2011 12:56
id=738
Mai intai ai nevoie de niste dovezi cu care sa le spargi carapacea dura a sistemului lor,sa justifici prezenta omului in administratia lor,iar asta n-o poti face decat dovedind ca extragerile nu se fac corect punand-o in carca acelui consiliu de administratie care ar trebui tras la raspundere si schimbat cu un altul din care sa faca parte si "omul nostru".

Dar si atunci,asa cum Teoman a aratat,te vei lovi de lipsa fondurilor pentru a acorda premii la toate categoriile asa cum iti doresti,iar statul nu te va sprijini atunci cand tu vei face extragerile corect si vei avea mai multe premii de dat decat fondul de care dispui.Asta ar insemna cresterea pretului variantei,care toate variantele jucate la un joc,fie el 6/49 sau 5/40,sa depaseasca potentialul fond necesar pentru plata premiilor,iar tu nu vei sti cati castigatori vor fi.Cresterea pretului va duce la scaderea numarului de variante jucate,si prin urmare n-ai vanzari,intri in faliment.

E o afacere Admin,repet,o afacere facuta cu cap,si controlata foarte bine.
Admin 19 Jan, 2011 13:26
id=739
QUOTE TheSithLord:
Mai intai ai nevoie de niste dovezi cu care sa le spargi carapacea dura a sistemului lor,sa justifici prezenta omului in administratia lor,iar asta n-o poti face decat dovedind ca extragerile nu se fac corect punand-o in carca acelui consiliu de administratie care ar trebui tras la raspundere si schimbat cu un altul din care sa faca parte si "omul nostru".

Dar si atunci,asa cum Teoman a aratat,te vei lovi de lipsa fondurilor pentru a acorda premii la toate categoriile asa cum iti doresti,iar statul nu te va sprijini atunci cand tu vei face extragerile corect si vei avea mai multe premii de dat decat fondul de care dispui.Asta ar insemna cresterea pretului variantei,care toate variantele jucate la un joc,fie el 6/49 sau 5/40,sa depaseasca potentialul fond necesar pentru plata premiilor,iar tu nu vei sti cati castigatori vor fi.Cresterea pretului va duce la scaderea numarului de variante jucate,si prin urmare n-ai vanzari,intri in faliment.

E o afacere Admin,repet,o afacere facuta cu cap,si controlata foarte bine.

Nu e nevoie de nici un fel de dovezi, prezenta omului asociatiei in consiliul de administratie e justificata prin faptul ca este garantul transparentei si ca reprezinta jucatorii.
Eu as milita pt marirea castigului cat 2 in defavoarea cat 1, dar doar in anumite conditii: cat 1 sa ramana la un nivel destul de ridicat, eu am zis de 10x mai mare decat cat2, in limitele bugetului. E un fel de plafonare a cat 1, dar nu astept sa se ajunga la o anumita suma la cat1 si apoi opresc cresterea, ci maximizez castigul la cat 2 la fiecare tragere. Acum fac niste calcule sa vad care ar fi fost castigurile la cat 1 si 2 cu metoda mea
TheSithLord 19 Jan, 2011 14:37
id=740
Pai,in cazul in care ai un BUGET,tot vei ajunge la "masluirea" extragerilor,pentru ca altfel nu ai cum.Cine-ti da tie bani in plus,peste buget, in cazul in care ai mai multe premii de dat decat bugetul care-l ai?
Admin 19 Jan, 2011 14:41
id=741
QUOTE TheSithLord:
Pai,in cazul in care ai un BUGET,tot vei ajunge la "masluirea" extragerilor,pentru ca altfel nu ai cum.Cine-ti da tie bani in plus,peste buget, in cazul in care ai mai multe premii de dat decat bugetul care-l ai?

Impartirea banilor o sa fie ca si pana acum, din buget, doar ca o sa iau de la cat 1 ca sa dau la cat2 , asta e diferenta. Nu garantez miliardul ala, ci tind spre el, o sa fie limita maxima pt cat 2. Am facut si calculele, le pun imediat
Admin 19 Jan, 2011 15:02
id=742
Studiu facut pe extragerea, din 16.01.2011

Castig la cat 1 : 1.087.098 , s-a reportat
Castig la cat 2 : 10.353 , 35 de castigatori

Pun conditia ca la cat 1 castigul sa fie de fix 10 ori mai mare decat cel de la cat 2, atata timp cat castigul de la cat 2 e mai mic de 1 miliard vechi

1.087.098 - X = 10*(10.353 + X/35) => X=764.997 e suma pe care tre s-o iau de la cat 1
=>la cat 1 ramane suma de 322.101 , doar atat se reporteaza acum. Daca ar fi fost mai multi castigatori la cat 1 as fi mentinut raportul de 1/10 intre cat 2 si 1 si as fi luat mai putin de la cat 1

10.353 + 764.997 / 35 = 32.210 e noul castig de la cat 2, de 10x mai mic decat la cat 1 si de 3x mai mare decat cel initial

TheSithLord 20 Jan, 2011 12:03
id=743
am o mare dilema

3 15 16 24 28 31 37 49 19 8 34 11 25
<<   <  Page 104 >   >>

GiftMarket.ro

Loading